Profi Megoldások : ASTRASEC !

Áruvédelmi kapu Áruvédelmi kapu Áruvédelmi kapu

 

ASTRA áruvédelmi rendszerek: biztonság hatékonyan!

ASTRA áruvédelmi rendszerek -  a legkorszerűbb technológiával készülnek. Célunk átfogó, komplex áruvédelmet biztosítani. Üzletek, könyvtárak, áruházak részére ajánljuk elsősorban az ASTRA áruvédelmi rendszert. Cégünk minden elterjedt áruvédelmi rendszert (RF, AM, EM és RFID, EMID) forgalmazza, ezért az Ön üzletéhez optimális rendszert tudjuk kínálni! 2013-as fejlesztéseink iránya az, hogy az maximális érzékenység mellett esztétikailag is fejlett termékeink legyenek: egyedi színezés, sőt ledes reklámfelület az antennákon! 2014-es új termékeink:
Interneten keresztül kontrollált áruvédelmi rendszer, online statisztika
Antennákba beépített (vagy utólag hozzáadott) alufólia és mágnes detektálás
EMID (világpremier) - az RFID hasonló technológia, kiszűrve az RFID-nak azt a hibáját, hogy az áruvédelemre nem alkalmas: az EMID = adatrögzítés + áruvédelem !

  

Speciális UV kék fénnyel megvilágított rádiófrekvenciás áruvédelmi antenna, amely az üzlet kialakításához illeszkedik. Westend Alessandro Fashion 

RF mono áruvédelmi rendszer Szombathelyen, Astrasec

ASTRA - hatékony, személyre szabott

Üzlete Biztonsága -

Kiemelten biztonságos áruvédelem ma már nem luxus, nem jár jelentős kiadásokkal. Mi az üzletére szabott, egyedi konstrukciót kínálunk.

Legyen biztonságban árukészlete, csökkentse a bolti tolvajok esélyét!
Az ASTRA áruvédelmi rendszerek segítségével megelőzhető a bolti lopás, illetve felderíthető.

Legpontosabban egy bolti tolvaj fogalmazta meg az áruvédelmi rendszer lényegét: “Áhh, ide nem megyek be, itt van áruvédő kapu!”- azzal sarkon fordult.

Miért az áruvédelmi kapu, miért az ASTRASEC?

A legtöbb üzletben kamerarendszerek kerülnek felszerelésre, ezzel kívánják megoldani a bolti lopások megakadályozását. Pedig gondoljunk csak bele: milyen sok videó van feltöltve az internetre bolti lopásokról, de egy olyan videót sem látni, ahol tetten érnék a tolvajt! A videofelvétel utólag megmutatja, hogy ki lopott a boltban, de attól a veszteségünk nem térül meg. Egyszóval “eső után köpönyeg”.

Áruvédelmi kapu Áruvédelmi kapu Áruvédelmi kapu

 

Az ASTRA áruvédelmi kapukkal megelőzhető a lopás, illetve leleplezhető a bolti tolvaj.

Mi nem csupán áruvédelmi kapukat adunk el, hanem a hatékony védelmi technikát is megtanítjuk! Felmérjük, hogy az adott üzlethez melyik technika a legmegfelelőbb. Hogyan lehet valóban hatékonyan használni az áruvédelmet? Hogyan kell a kapukat úgy üzemeltetni, hogy azok a lehető legkevesebb téves riasztást adják?  Hogyan kell a cikkekre felhelyezni az áruvédelmi a címkét? Hogyan próbálják a rutinos tolvajok kijátszani az áruvédelmet? - ezekre a kérdésekre is választ adunk. Meglévő rendszerét felülvizsgáljuk.

Az áruvédelmi kapuk típusai, jellemzői röviden

Az áruvédelmi kapuk 3 fő típusba sorolhatóak:
1) RF /rádófrekvenciás/ rendszerek 8,2 MHZ-en működnek. Ezek olcsó kapuk, kis beruházást igényelnek, viszont érzékenyek az elektromos zajokra, interferenciákra. A címke fém tárgyakon (pl. konzerv, dezodor, sőt kávék sem) nem működik.

2) AM /akuszto magnetikus/ rendszerek 58 khz-en működnek. Ezek a rendszerek költségesebbek, viszont megbízhatóak. Áruk kb a 2-3-szorosa az RF kapuknak, az áruvédelmi címke kb 60-80%-kal drágább.

3) Könyvtári EM (mágneses) rendszerek, amelyekben a címke újra és újra aktiválható. Ez a rendszer védelmet biztosít a trükkös tolvajok ellen is, mert jelez a fém tárgyakon és az alufóliával kibélelt táskák sem árnyékolják le.

Mi mindhárom rendszert forgalmazzuk, ezzel egyedüliek vagyunk a piacon. Mi azt adjuk el a vevőnek, ami tényleg működni fog az üzletében, nem vagyunk kötve ahhoz, hogy csak RF, vagy AM rendszert forgalmazunk.

Az RF és az AM, EM, RFID, EMID rendszerekhez kapható puha, papírcímke, amely egyszer használható, a fizetéskor egy deaktivátorral hatástalanítani kell.Mindkettőhöz kapható kemény címke (“csipogó”) is, amely nagyon sokszor használható és egy másik típusú deaktivátorral kell az áruról leszedni. Az RF puha címkék csak egyszer használhatóak, a többi esetében vannak többször is aktiválható címkék.

Egyedi ajánlatunk:

Havidíjas bérleti rendszer.

Nincs szükség a nagyberuházásra többet! Mi álljuk a költségeket!

- Felmérjük, hogy milyen rendszert kell az Ön üzletébe telepíteni
- Telepítjük a rendszert
- Szervizeljük
- Biztosítjuk az áruvédelmi címkéket

Amit kérünk ezért:
- Havi bérleti díj / ez a felszerelt rendszertől függő összeg/
- Hűségnyilatkozat 12 / 24 / 36 havi (minél hosszabb időre, annál kedvezőbb az ár)
- Előre megbeszélt mennyiségű címke vásárlása
- Biztosítás az elhelyezett eszközre, amennyiben értéke meghaladja a nettó 300000 Ft-ot.

Vigyünk stílust az áruvédelembe!

2013-ban nemzetközi divatház megkeresésére fejlesztettünk ki egyedi színezésű, egyedi design-nal ellátott áruvédelmi antennákat. Mit is jelent mindez? Nem kell minden áruvédelmi antennának, EAS rendszernek csak a funkciót szolgálnia, hanem önmagában is dekorációs funkciót láthat el. Néhány minta a színek világából:

coloured anti theft systems astrasec áruvédelmi antenna


Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot:
06-1-4550692

 

ASTRA áruvédelmi rendszerek, Áruvédelem, lopásvédelem, lopásgátló, áruvédelmi kapu, áruvédelmi címke, csipogó, anti thief, könyvtári rendszerek, elektronikus áruvédelem, EAS.

Profi - Jó - ASTRASEC !


Egyedi, bérleti konstrukcióban is!

Referenciáink

Gazdaságos, de minőségi 4 antennás  rádiófrekvenciás áruvédelmi rendszer az Ázsia Centerben: További referenciáinkat a "Meglévő és leendő ügyfeleink" menüpont alatt találja!

Köki terminál: Astrasec Áruvédelmi rendszer Astrasec rádiófrekvenciás áruvédelmi rendszer, eas áruvédelem, elektronikus áruvédelem Astrasec RF mono áruvédelmi antenna

 

Mirror ruhaüzlet Astrasec rádiófrekvenciás áruvédelmi rendszerrel védve Astrasec elekronikus áruvédelmi rendszer. A rádiófrekvenciás áruvédelmi rendszer költséghatékony megoldás a bolti lopások megelőzésére.