Miért az ASTRASEC?


Cégünk - ebben a nagyságrendben - egyedüliként működik függetlenül! Ez azt jelenti, hogy cégünkben egyetlen áruvédelmi termék gyártónak sincsen tulajdona és az ASTRASEC sem tulajdonos elektronikus áruvédelmi eszközöket gyártó vállalatban. Független vállalkozásként tehát lehetőségünk van arra, hogy azt az áruvédelmi megoldást kínáljuk Önnek, ami valóban a legjobban megfelel. (Nem vagyunk abban a kényszerben, hogy mindenképpen a saját gyártmányunkat adjuk el, akár megfelel az az Ügyfélnek, akár nem.)

Cégünk több gyártótól is forgalmaz áruvédelmi eszközöket. Képviselt gyártóink áruvédelmi címke gyártó kapacitása évi 600.000.000.- db. címke, s 30000 db. áruvédelmi rendszer. Vagyis azt mondhatjuk, hogy a kapacitások bőségesek. Forgalmazunk hazai márkákat is (pl. Shopguard, Sensormatik) és nagyon sok egyéb márkát, amelyek ár / érték arányukban kedvezőbbek.
Áruvédelem - ASTRASEC
Áruvédelmi rendszerek
EUROCIS 2016 kiállításon

Áruvédelem 1994 óta!


Eltérően a több áruvédelemmel foglalkozó cégtől, mi 1994 óta kereskedelemmel foglalkoztunk, több saját játék / élelmiszer üzletünk is volt. Ezekben tapasztaltuk meg a bolti lopások problémáit.

Időközben profilunk bővült az áruvédelemmel: saját üzleteinkben szerzett tapasztalatból is tudjuk, hogy melyik rendszer, mire alkalmazható hatékonyan. Vállaljuk az üzletek felmérését, az alkalmazottak betanítását az áruvédelmi eszközök valóban hatékony használatára. Telepítjük és szervizeljük a rendszereket.

A lopásgátlás, elektronikus áruvédelem mellett a mechanikus áruvédelmi megoldásoknak is hívei vagyunk: az a tapasztalatunk, hogy ma már csak komplex áruvádelemmel lehet hatásosan védekezni az egyre ügyesebbé váló tolvajokkal szemben. (Pl. mit ér az áruvédelmi antenna, hogy nincsen szinkronizálva a kamerákkal, s közben a raktáros a hátsó ajtón kihordja a raktárkészletet?)

Komplex, összetett áruvédelmi megoldásokkal lehet hatékonyan megvédeni üzletét!

Kérje felmérésünket!

Kiállítások, ahol megtalálhatóak vagyunk 2014-ben:


Az Euroshop a világ vezető kiállítása a biztonságtechnika, üzlettechnológia terén.

Az Astrasec 70A33. No 7 alatt állít ki, ahol várjuk kedves látogatóinkat!

Legújabb fejlesztéseinket mutatjuk be.

Az áruvédelem technológiai forradalma csak most kezdődik el!

We are waiting our present and international resellers there!
Áruvédelmi kiállítás