Bolti tükrök (vevőfigyelő tükör), közlekedési tükör

Bolti és közlekedési tükröket nagy tételben, konténeres mennyiségben vásároljuk közvetlenül a gyártóktól, ezért igen kedvező áraink vannak és nagy a raktárkészletünk!

Tükrök típusai:

- Beltéri (vevőfigyelő, közlekedési)

- Kültéri (biztonsági, közlekedési)

Anyagát tekintve: szinte minden tükör akrilból készül. Ennek előnye, hogy rugalmas (pl. nehéz kicsúzlizni Kacsintás), könnyű és hosszú élettartalmú.

A tükrök  lehetnek keretesek és keret nélküliek. A kültéri tükrök megerősített hátlappal készülnek (azok a narancssárga hátuljú tükrök, amikből sokat lehet látni az utakon).

Egy kis műszaki tartalom:

A bolti tükrök (vevőfigyelő) a legegyszerűbb, olcsó, de hatékony áruvédelmi eszközök - akkor, ha megfelelő helyre és módon vannak telepítve. Ez az a szakmai kérdés,

amiről az villanyszerelő, boltberendező cég stb. semmit sem tud és ezért rosszul installálják a tükröket. Az Asrasec szakemberei minimális díjazás mellett megtervezik a tükör rendszert és

fel is helyezik a falra.

astrasec beléri vevőfigyelő biztonsági tükör

A bolti (vevőfigyelő) tükör felhasználásánál a következőkre kell figyelemmel lenni:

A 60 cm-es átmérőjű tükör (ez egy átlagosan közepes konvex tükör méret) alkalmas a legjobban bolti vevőfigyelésre. Beláthatóság kb. 7 m.
A konvex tükrök anyaga általában akril, egyes esetekben egyéb műanyag.
Minden esetben tartozék a tükörhöz a tartókonzol, amelyből a vevőfigyelő tükröknél mindig falra rögzíthető (4 tipli, alap, hajlítható konzol).
Figyelem!: a tükrök rögzítésénél a konzolt kell meghajlítani kézzel a megfelelő beállításhoz. Soha ne a tükröt fogjuk meg és kezdjük el meghajlítani, mert eltörhet!

Közlekedéstechnikai (forgalmi) tükrök:

A közlekedésbiztonsági tükrök kiválasztásánál figyelemmel kell lenni a felhasználás helyére, mert pl. egy garázsba elég lehet egy kicsi pl. 40 cm-es tükör, míg kültéri kereszteződésbe 80-120 cm.

40, 60, 80 cm-es tükrökből folyamatosan nagy raktárkészlet. Azonnali szállítás!
A közlekedésbiztonsági tükrök vagy fali, vagy pedig oszlophoz való konzollal rendelkeznek.

Típusok, méretek, árak: ld. webáruház:  http://www.astrasec.hu/webaruhaz/bolti-es-kulteri-tukrok-biztonsagi-es-vizsgalo-egyeb

 

astrasec security mirror trafic astrasec közlekedési forgalmi tükörsecurity mirror biztonsági tükör

astrasec közlekedési forgalmi tükörastrasec security mirror trafic