Exkluzív, igazán igényes szórólapot szeretne?

Kellőképpen egyedi és személyre szabott arculatot alakíthatunk ki prospektusaink, céges brosúráink és még a legkisebb szórólapjaink számára is,ha megvizsgáljuk a legújabb trendeket és eljárásokat a nyomdatechnológiából, és azok közül választunk ki egyet-kettőt!

exkluzív szórólapok gyártásaHiszen ma már nem mindegy a szép grafika és a hangzatos reklámszöveg mellett az sem, hogy az a bizonyos szórólap vagy brosúra, milyen technológia szerint került legyártásra: mennyire stílusos, igényes maga a megjelenése, az anyaga, a tapintása. Milyen érzést kelt, amikor kézbe fogja az ember.

Ha Ön igazán ad magára, és vállalkozása színvonalának presztízsét szeretné emelni, vagy magas szinte megtartani, akkor érdemes szórólapjainak is komoly és stílusos, igényes nyomdai kivitelt biztosítani.  Egy meseszép, elegáns aranybevonás egyes betűkön vagy logón, vagy egy homokfújással, esetleg dombornyomott grafikával előállított szórólapot biztos, hogy kevésbé dobnak ki az emberek a kukába, ahogyan a fényes és matt felületek váltakozása, vagyis a nyomdai szakszóval élve: UV nyomásos eljárás is tetszeni szokott nekik, mert érdekes, szép, és kellemes a tapintása.

Persze, nyilván drágábbak is az ilyen módon előállított nyomdatermékek, és szórólapok – azonban jelentősen nagyobb a presztízsértékük, de még a reklámértékük is, ha azt nézzük, hogy mindössze csak 50%-ban kerül egyből a szemetesbe az a bizonyos szép anyagú és felületű szórólap.